Operator reiniging (vestiging Den Ham)

In verband met de groei van onze werkzaamheden en het uitbreiden van ons huidige team zijn wij per direct op zoek naar een gedreven en enthousiaste

Operator Reiniging

Werkzaamheden

Als operator reiniging draag je bij aan de uitvoering van onderzoeks-, renovatie- en reparatiewerkzaamheden in en aan het riool. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan de uitvoering van rioleringswerkzaamheden en rapporteert rechtstreeks aan de (assistent) uitvoerder FLUA. Veelvoorkomende werkzaamheden die je gaat uitvoeren zullen als volgt zijn:

 • Het manoeuvreren van de rioolreinigingscombi op wegen en woonwijken tot dichtbij of op de rioolputten
 • Je hanteert de rioolreinigingsapparatuur en reinigt het riool
 • Het leegzuigen van putten, pompen, kolken e.d.
 • Het noteren van afvalstoffen die je hebt opgenomen
 • Je voert controles uit op de geleverde werkzaamheden en geeft meetwaarden door aan de (assistent) uitvoerder van de FLUA
 • Je voert (deel) renovaties en reparatie uit en verricht relinings werkzaamheden

Daarnaast is het van belang dat je producties, verwerkte materialen en de urenregistratie bijhoudt en dit rapporteert aan de (assistent) uitvoerder FLUA. Verder onderhoud je goed contact met opdrachtgevers, buurtbewoners en collega bedrijf, zowel projectmatig als informeel.

Profiel

Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Dan zien wij graag dat je ook beschikt over een profiel met de volgende kenmerken:

 • Een mbo werk- en denkniveau
 • Een afgeronde opleiding in de richting van vakman GWW
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring
 • Beschikking over een rijbewijs C met code 95
 • Een geldig VCA-VOL diploma of bereid zijn deze te willen behalen

Kernwaarden

FLUA leidingrenovatie is een dochteronderneming van familiebedrijf Roelofs. De kernwaarden integriteit, klantgerichtheid, discipline, respect en loyaliteit staan hoog in het vaandel. Enthousiasme en werkplezier vinden we belangrijk. Wanneer je bij ons komt werken verwachten we dat je jezelf herkent in deze kernwaarden en ze dagelijks in de praktijk wilt brengen.

Wat bieden we?

We bieden je een fulltime functie (40 uur per week) binnen een groeiende organisatie en een plezierige werkomstandigheden. Je komt te werken in een kleinschalig en gedreven team dat samen vak- en specialistisch werk verrichten. Verder zal je beschikking krijgen over een aantrekkelijk pakket met arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Enrico de Bie (bedrijfsleider FLUA) 0546 – 67 88 88.
Vind jij jezelf geschikt voor deze functie? Dan ontvangen wij graag een korte motivatiebrief met CV via P&O@roelofsgroep.nl en ontmoeten we elkaar hopelijk snel in een kennismakingsgesprek!