• Home
  • Nieuws

Webinar 25 juni: Slim werken aan het riool

Webinar 25 juni: Slim werken aan het riool

Op donderdag 25 juni organiseert FLUA leidingrenovatie de webinar ‘Slim werken aan en in het riool’. Reserveer nu uw plek om deze webinar gratis te volgen!

Spreker van deze webinar is:

AANMELDEN
Sinds twee jaar maakt FLUA leidingrenovatie gebruik van verschillende slimme inspectietechnieken, die een waardevolle aanvulling zijn op de bestaande methodieken. Er zijn inmiddels een groot aantal onderzoeken uitgevoerd. Vanuit de opgedane ervaring willen wij van FLUA leidingrenovatie in deze webinar graag aan u vertellen wat de voordelen zijn en wanneer deze methodieken toegepast kan worden.

Gericht en efficiënt rioolonderhoud

Er wordt uitleg gegeven met welke slimme rioolinspectie technieken het riool geïnspecteerd kan worden. Met behulp van slimme software kan men daarnaast de voortgang van het werk aan het riool volgen. De opdrachtgever kan zo gericht en efficiënt het riool onderhouden. Zo blijft er meer budget over voor maatregelen in de bovengrond en ondergrond!

Een aantal slimme riooltechnieken worden tijdens deze webinar besproken, waaronder putinspecties met de CleverScan en Quickscan met de Put-Buis camera. Daarnaast wordt er een demonstratie gegeven van Mapkit. Mapkit is een Web Based Gis applicatie met alle relevante informatie voor uitvoering. Voor alle werkzaamheden is inzichtelijk welke ketenpartner deze gaat uitvoeren en wanneer. Zo beschikt men over een actueel beeld over de voortgang en documenteert daarnaast de complete uitvoering.

De webinar ‘Slim werken aan en in het riool’ vindt plaats op donderdag 25 juni 2020 van 10.30 tot 11.30 uur en is na inschrijving gratis te volgen.